Over mij

Hoi, mijn naam is Laura (wie had dat gedacht), 32 jaar en fulltime werkzaam als podotherapeut sinds 2018 wat ik me alle plezier doe.

Sinds 2012 ben ik het trotse baasje van Maylo een Parson Russell Terrier afkomstig uit Stein (Limburg). Maylo is mijn 2e Parson Russell Terriër en met hem is mijn liefde voor de Parson Russell alleen maar gegroeid.

Maylo is mijn inspiratie en mijn muze voor Laura-Studio, want bij hem is het namelijk begonnen.

Inmiddels heb ik een 2e Parson Russell Terriër erbij genaamd Fudge. Fudge is sinds 2022 familie geworden en de kleine zus van Maylo. 

 

Ik ben van kleins af aan altijd creatief geweest. Toen ik Maylo kreeg wilde ik een hele aparte, uniek halsband en riem. Dat viel enorm tegen, want vele halsbanden en riemen waren van leer en onbetaalbaar voor een student destijds.

Ik ben op internet gaan struinen en kwam bij paracord uit, wat toen nog niet heel erg bekend was hier in Nederland. Ik begon te oefenen en oefenen en Maylo was natuurlijk mijn model. Al gauw vroegen andere hondenbaasjes als ik ook iets voor hun vier-voeters wat kon maken.

Zo ontstond al gauw Laura-Studio en begon ik van iets klein als een hobby naar een passie!

 

Voor mij is het een ontspanning om iets moois maar ook bruikbaars te maken. Uren kan ik mijn aandacht besteden aan de ene halsband of halster. Alle producten van Laura-Studio worden daarom ook met zorg en liefde gemaakt en daar gaan heel wat uurtjes in zitten.

Echter doe ik dit met plezier! Kijk daarom gerust rond op mijn website.