Halsters 

Bent u de halsters beu die allemaal op elkaar lijken? Dan kan ik u verder helpen. Ik maak namelijk ook halsters voor paarden. Paracord is namelijk ook zeer geschikt voor paarden. Het schuurt namelijk niet en omdat het met de hand gemaakt wordt, kan ik het halster helemaal passend maken.

Tevens kunt u net zoals bij de halsbanden de halsters helemaal na smaak laten maken. De halster bestaan echter niet volledig uit paracord. Er wordt ook gebruikt gemaakt van Biothane.

Wat is Biothane? Biothane is een opkomend begrip in de paardenwereld. Het is namelijk net zoals leer oersterk, echter heeft het de mooie eigenschap dat het niet weert, makkelijk schoon te houden is en tegen verschillende weertypes kan.

Waar leer op een gegeven moment gaat scheuren, blijft Biothane netjes. Het leuke aan Biothane is, dat het ook in verschillende kleuren te verkrijgen is. Zo maak u uw halster net weer wat unieker.


 Halster bestellen?

Wilt u graag een halster bestellen? Dan moet ik het volgende weten.

  • De maat van uw huidig halster (volledig opgemeten zie uitleg hier beneden)
  • Kleuren (van het paracord en biothane)
  • Kleuren fournituren (het metaalwerk) messing of metaalkleur?
  • Model neusfront (zie de honden halsbanden bijna elk model hondenhalsband is ook geschikt als neusfront

 Wat bedoel ik het het huidige halster na meten?

Om het halster zo goed mogelijk passend te maken, vraag ik om uw huidige halster dat goed past volledig op te meten. Ik kan namelijk wel werken met Cob, Full enz. maten gaan werken, maar deze maten verschillen altijd zo erg, dat ze soms anders uitvallen op het paard.

Vandaar dat ik liever werk met de maten van het huidige halster. Zo weet ik dat mijn halsters, ook goed gaan zitten.

Ik moet de maten weten zoals op onderstaand plaatje.

!!MEET NIET HET METAAL WERK MEE!!

 

https://orig00.deviantart.net/2942/f/2017/221/0/5/halster_opmeten_by_noulla-dbjer18.png