Em Keramiek Anti-teken halsbanden

U zult zich wel afvragen 'Wat is dat?'.

De keramiek-tekenbanden zijn voorzien van keramieken kralen die effectieve micro-organismen(EM) bevatten.

De werkzaamheid van EM-keramiek is gebaseerd op het principe dat energie kan worden behouden en overgedragen door deze eigenschappen te binden in gebakken klei.

De EM-technologie is gebaseerd op het principe van samenleven met gezamenlijke voorspoed (coexcistence and co-prosperity). Dit is de basis voor de theorieën van Prof. Dr. Teruo Higa. Een belangrijk onderdeel van zijn theorie is het overdragen van informatie en energie door resonantie.
(Bron: Jan Feersma Hoekstra)

Het is de resonantie die teken niet prettig vinden en daarom minder snel op uw hond terecht komen. Omdat de resonantie voor uw hond niet of nauwelijks voelbaar is wordt de band goed geaccepteerd.

De werking van de keramiek-tekenband is voor elke hond verschillend. De beste resultaten worden gezien als de hond de band constant draagt. Daarnaast kan het 2 tot 3 weken duren voor de werking optimaal is.

De keramiek-tekenbandenbieden geen 100% garantie tegen teken, echter kunnen chemische producten deze garantie ook niet bieden.  
De ervaring leert dat honden die de keramiek-tekenbanden dragen beduidend minder kans op teken hebben dan honden zonder tekenbescherming.


Onderhoud

De tekenbanden vergen een bepaalde onderhoud, zodat ze optimaal werken.

  •  U dient de tekenband elke 2 weken af te spoelen
  • Na het afspoelen legt u ze 24 uur in de zon of onder een uv-lamp voor te drogen. Zo worden ook weer de micro-organismen geactiveerd.
  • De banden liefst zo veel mogelijk dragen voor een optimale werking (liefs dag en nacht).
  • De band kan levenslang mee. Dit betekend dat u hem ’s winters in de kast legt en dat u hem in het tekenseizoen omdoet. Doorneem vooraf wel de stappen van het spoelen en drogen in de zon.

Omdat de tekenbanden op natuurlijke basis zijn, zijn ze veilig voor kinderen, andere huisdieren of met zwangerschappen. De tekenbanden zijn ook zeer geschikt voor katten!

U kunt de tekenband gewoon na een winterstop weer gebruiken. Herhaal de onderhoud stappen en u vier-voeter of kat is weer beschermd.

!!!De tekenbanden kunnen niet als halsband gebruikt worden!!!

Het is en blijft keramiek! De kralen kunnen bij een val of te wild spelen breken!!


U kunt de tekenbanden zelf helemaal in eigen smaak ontwerpen. U kunt kiezen uit max.2 kleuren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen als u extra bling bling wilt toe voegen in de vorm van kralen.

De tekenbanden gaan over de kop, echter is het al voor mij voldoende als ik de nekomvang van uw vier-voeter of kat weet, omdat ze met een schuifklip makkelijk te verstellen zijn

Prijs is vanaf: €12,50

http://orig07.deviantart.net/b867/f/2017/185/8/c/489274kopie_by_noulla-dbf1lzg.png

 

 

Faith met de Anti-tekenhalsband om

http://orig11.deviantart.net/2f2c/f/2017/185/1/4/19692290_727230814128323_2011331847_n_by_noulla-dbf1m25.jpg