Algemene informatie


Alle halsbanden worden met de hand gemaakt, zo kunt u uw eigen unieke halsband ontwerpen. Er zijn verschillende sluitingen beschikbaar zoals:

 • Verstelbaar - Biothane of Leer
 • Klikgesp - met of zonder beveiliging
 • Martingale (halfcheck) -  geknoopt/ketting/biothane

De halsbanden komen in verschillende breedtes, wanneer u een design mooi vind maar u vind de breedte te breed voor bijv. uw kleine 4-voeter. Dan kan er met een andere type paracord gewerkt worden, waardoor de halsband smaller wordt.

Komt u er niet uit?! Of heeft u iets anders gezien? Dan kunt u contact met mij op nemen en zullen we samen gaan kijken, wat er mogelijk is.

 

!!De hangertjes bij de halsbanden zitten er standaard bij!!

 


 !!Bestellen!!

U kunt een bestelling doorgeven via het contactformulier


 

 • Metal paws

  Mooie halsband met metalen pootjes.

  Breedte is ca. 3cm. Beschikbaar met verschillende sluitingen en in max. 3 kleuren. Metalen pootjes ook in brons kleur beschikbaar.

  Prijs vanaf: €22,95

 • Sugar

  Halsband geschikt voor vele type honden. De halsband is beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 4 kleuren. De halsband is ca. 3,5 cm breed

  Prijs vanaf: 20,95

 • Wutzel

  Halsband die zeer geschikt is voor verschillende type honden. De halsband is beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 4 kleuren. De halsband kan gemaakt worden voor kleine honden en grote honden. Op de afbeelding is deze band met 6 rijen echter kunnen dat er ook 4 of 2 zijn.

  Breedte voor grote honden: 5cm breed

  Kleine honden/middelmaat honden: 3,5cm breed

  Kan ook gemaakt worden voor nog kleinere honden

  Prijs Vanaf: €24,95

 • Border Happy

  Halsband die zeer geschikt is voor bijv. Border collies. Beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 4 kleuren. De halsband is ca. 4cm breed.

  Prijs vanaf: €22,95

 • Indian Summer

  Halsband die zeer geschikt is voor verschillende type honden. Max. 5 kleuren

  Breedte voor grote honden: 4cm breed

  Kleine honden/middelmaat honden: 3+cm breed

  Kan ook gemaakt worden voor nog kleinere honden

  Prijs Vanaf: €22,95

  (Kralen optioneel)

 • Rauten

  Halsband met een stoere uitstraling. De halsband is beschikbaar in verschillende sluitingen en max.4 kleuren. De halsband is ca. 4cm breed

  Kan smaller gemaakt worden of breder d.m.v. meerdere koorden.

  Prijs vanaf: €24,95

  (Embleem is optioneel)

 • Colletto

  Zeer mooie, luxe en stoer uitziende halsband. De halsband is geschikt voor alle honden. Kan in verschillende breedtes gemaakt worden. Ook met 2 rijen kralen. Max. 3 kleuren.

  Prijs vanaf: €25,95

  (Kralen optioneel)

 • Roses

  Zeer leuke diva-achtig bandje. Geschikt voor zowel de allerkleinste als voor de grotere honden. Beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 2 kleuren. De halsband zoals op de foto is ca. 2cm breed, echter kan deze breeder gemaakt worden.

  Prijs vanaf: €20,95

 • Fiesta

  Halsband met een mooie twist. Beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 4 kleuren. De halsband kan uitgebreid worden met meerdere rijen in het midden. De breedte van de halsband op de halsband is ca. 4,5cm.

  Prijs vanaf: 24,95

 • Maylo's twist

  Leuk bandje voor zowel de grotere als kleine honden. Ook zeer geschikt als puppybandje.

  Beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 4 kleuren. De halsband is ca. 3cm breed echter kan deze ook smaller gemaakt worden.

  Prijs vanaf €22,95

 • Double Bull

  Heel soepel bandje zeer geschikt voor zowel grote als kleine honden.

  Beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 3 kleuren. De halsband is ca. 4cm breed echter kan deze ook smaller gemaakt worden.

  Prijs vanaf €18,95

 • Alpenwutz

  Een zeer mooie band met luxe uitstraling. De band is helaas niet geschikt voor de hele kleine hondjes zoals Chihuahua's, dwergpinchers ect.

  Beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 4 kleuren. De halsband is zoals op de foto. ca. 3,5cm breed. Grotere versie is ca. 4 - 4.5cm breed.

  Prijs vanaf €24,95

 • Crazy Twist

  Leuk bandje voor zowel de grotere als kleine honden.

  Beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 4 kleuren. De halsband is ca. 4+cm breed echter kan deze ook smaller gemaakt worden.

  Prijs vanaf €22,95

 • Beaded Love

  Zeer mooie en luxe uitziende band. Deze band is perfect voor alle honden. Er kunnen minder rijen worden gecreeërd zodat hij ook geschikt is voor de kleinere hondje.

  Hij kan ook in een windhonden model gemaakt worden.

  Beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 3 kleuren. De halsband is ca. 5+cm breed echter kan deze ook smaller gemaakt worden.

  Prijs vanaf €30,95

 • Bully big

  Mooie en robuuste band voor de stoere honden. Hij kan ook smaller gemaakt worden voor de kleine hondjes.

  Beschikbaar in verschillende sluitingen en max. 5 kleuren. De halsband is ca. 5+cm breed echter kan deze ook smaller gemaakt worden.

  Prijs vanaf €24,95

 • Wipwap

  Leuke speelse halsband met een leuk wipwap achtig design. De halsband kan in verschillende breedtes gemaakt worden en zelfs met extra koorden. Max. 4 -5 kleuren.

  De halsband is ca. 3cm breed.

  Prijs vanaf: €22.95

 • Loco

  Leuke halsband met een speels design. De halsband kan in verschillende breedtes gemaakt worden. U kunt kiezen uit max. 5 kleuren.

  De halsband is ca. 3,5cm breed zoals op de foto.

  Prijs vanaf €22.95

 • Heart Beart

  Mooie brede halsband geschikt voor grote rassen zoals Rottweilers, Bullmastifs ect. Echter kan de halsband in een kleiner formaat gemaakt worden. U kunt kiezen uit max. 4 kleuren.

  De kralen zijn optioneel

  Prijs vanaf €26,95

 • Crazy Beat

  Deze leuke en speelse halsband kan in vele variaties gemaakt worden. De halsband smal en breder gemaakt worden d.m.v. van koorden weg te laten of toe te voegen.

  Prijs vanaf: €27,95

 • The Indian

  Deze mooie halsband kan in verschillende breedte gemaakt worden. Liever zonder kralen? Ook dat kan.

  Prijs vanaf: €27,95

 • Chainmail

  Deze halsband kan in verschillende breedtes gemaakt worden. Hij is ook zeer geschikt voor een seresto band voorbereiding aan de binnenzijde.

  Prijs vanaf: €22,95

 • Cobra

  De Cobra kan in verschillende variaties gemaakt worden. Liever verschillende kleuren? Dan alleen zwart of rood? Dat kan. Deze halsband kan in verschillende breedtes gemaakt worden.

  Prijs vanaf: €24,95